Stip .

14550914_1413804501982659_1080586435_oEr zit dus een stip op mijn voorhoofd. Recht boven mijn wenkbrauw, voor de oplettende lezer: links voor jou. Het is niet zomaar een stip, het is een grote rode bult. Ik voel me ook een tiener-jongetje dat net in de pubertijd komt en beseft dat het tijdperk van puisten is aangebroken en daarvan diep onder de indruk is.
Het grote verschil met mij is dat ik gewoon 21 ben, die pubertijd nu wel heb gehad en die puist daar dus helemaal niet hoort te zitten. Ik schaam me ook.

Dat moment dat ik hm op mijn voorhoofd ontdekte door langs een spiegel te lopen, ik herinner me het nog zo goed; mijn wereld stortte in.

Je was toen zo klein en rood,
Maar ik zag het direct, die wordt groot.
In pure angst begon ik te knijpen
Maar deze vriend liet zich niet zomaar grijpen
Hij groeide en groeide tot een grote bult
Had je maar niet moeten knijpen, eigen schuld.

Dat is dus het lullige met stippen, je kan er maar beter niet aanzitten want dat maakt het alleen maar erger. Nu zit ik dus, vol schaamte, met tandpasta op mijn hoofd. Iemand zij dat dat zou kunnen helpen en aangezien ik einde raad ben doe ik alles waarvan er enige kans is dat het helpt. En de struggle is real, ik maak namelijk teveel selfies.

Het is niet dat ik zon duckface-meisje ben ofzo. Dat wordt sowieso lastig aangezien ik net wat meer veranderingen moet ondergaan wil ik een meisje.. Ach laat ook maar, geen duckface-meisje dus. Ik maak ook geen selfies omdat ik mijzelf nou zo ontzettend mooi of aantrekkelijk vind, het is gewoon een manier van communiceren. Je hebt whatsapp om berichten naar elkaar te sturen, maar dan kan je elkaar niet zien. Als je Snapchat gebruikt dan kan je tenminste elkaar nog zien of wat de ander doet.

Ik heb dan ook meer een snapchat relatie. Whatsapp is zo 2014.

Dit was het meest bijzondere & smerigste verhaal wat ik heb geschreven in de afgelopen 5 maanden. Nu moet ik eerlijk zijn dat ik in de afgelopen maanden sowieso wat minder heb geschreven, maar ik ben van plan dit weer op te pakken, het liefst met nog wat meer diepgang dan dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *